středa 4. září 2019

Vyhlášení ligové sezony 2018/2019

Již tradičně se před začátkem ligové sezony koná vyhlášení předchozího ročníku a jinak tomu nebylo ani letos. Pro všechny týmy na stupních vítězů byly připraveny poháry a pro ty nejúspěšnější poprvé i medaile jako vzpomínka na jejich úspěšnou sezonu. O jednotlivých vítězech již bylo napsáno dost v předchozím článku - odkaz zde, ale jen ve zkratce. Mistrem se stali Melouni Světlá a ve druhé lize zvítězili ŠK Horní Krupá. 
Po prezenci zástupců družstev, osvojení pravidel a propozic v nové sezoně proběhlo vyhlášení nejlepších týmů a nejužitečnějších hráčů, poté samozřejmě povinné fotografování. Pro každý tým v nové sezoně byl pak připraven zápisový sešit se zápisy na celou sezonu, letos nově ve formátu A5. Novinkou také bylo přímé losování ligové soutěže, rozlosování základní části tak bylo již ten den známé.
 poháry a medaile pro nejlepší týmy a hráče uplynulé sezony
zápisové sešity pro ligová a pohárová utkání
1.liga
vicemistr Banditi Humpolec (vz. Ondřej Bareš), Mistr Melouni Světlá (Tomáš Dvořák), 2.vicemistr Halůzáci Světlá (Jiří Hrůza)
 2.liga
2.místo D.C. Goblins Humpolec (Václav Rokos), Vítěz ŠK Horní Krupá (Tomáš Blažek a Karel Roček), 3.místo D.C. Hornets Světlá (Radek Lebruška)
 Pohár Mistra ligy
 Stupně vítězů 1.ligy
 Pohár vítěze 2.ligy
 Stupně vítězů 2.ligy
Poháry pro nejužitečnější hráče

Všem moc gratulujeme, děkujeme za účast v minulé sezoně a těšíme se na výkony a úspěchy v té letošní.




Žádné komentáře:

Okomentovat