úterý 16. ledna 2024

Banditi Humpolec si vyšlápli na obhájce titulu, čelo ligy se vyrovnává

Do konce základní části zbývají poslední 2 kola. Pomalu se už rýsují skupiny pro nadstavbovou soutěž. Jistotu účasti v jednotlivých ligách má zatím pět týmů.

Ligová soutěž

Po novém roce si Banditi Humpolec vyšlápli na obhájce titulu a upevnili si průběžné druhé místo ligové tabulky. Melouni Světlá však v následujícím kole přejeli městské rivaly z Terasy a i přes první prohru v sezoně jsou stále ve vedení s dvoubodovým náskokem na Bandity a Křupky. Blízko k postupu do 1. ligy mají šipkaři ze světelského Sport Baru, těm stačí k jistotě účasti získat v následujících kolech alespoň 2 body. Na pátou příčku se po výhře nad Buldoky a Válcem posunuli ledečtí Klobáci. Zatím poslední příčku zaručující účast v nejvyšší soutěži drží Popelníci Světlá, kteří v posledním kole porazili Rebelky.

Foto z utkání Melouni vs ŠK Terasa


Ligová soutěž – základní část po 15. kole

Šlágrem předposledního kola základní části bude světelské derby. Zatím čtvrtí Sport Bar budou hostit lídra tabulky Melouny. Bude to také souboj nejlepších hráčů v lize. Melouni se budou opírat o vedoucího muže bodování Josefa Rezka, Sport Bar bude zase spoléhat na druhého v pořadí IKH Matěje Vrzáčka.

Rozpis utkání 16. kola

 

Odložená utkání je poté potřeba odehrát nejdéle do 4. února, kdy je volné kolo pro osmifinále poháru. 

Odložená utkání

  • DC Helax HB vs DC Buldoci Knyk

 

Mezi jednotlivci i nadále vede tabulku IKH - Individuální Koeficient Hráče Josef Rezek (Melouni Světlá) před Matějem Vrzáčkem (D.C. Sport Bar Světlá). Na třetí místo se posunul po výborných výkonech v posledních utkání Michal Polák (ŠK Křupky Horní Krupá).

Průběžné pořadí IKH po 15. kole


Ligový pohár

Neděle 4. února je pak poslední termín odehrání osmifinále ligového poháru. Doposud se odehrály tři utkání. Hospůdka Jiřická, Klobáci B Ledeč a DC Helax HB již mají jistou účast mezi nejlepší osmičkou. Los čtvrtfinále poté proběhne ve středu 7. února na turnaji u Melouna ve Světlé.

Osmifinále ligového poháru

Žádné komentáře:

Okomentovat