úterý 2. ledna 2024

Ligová soutěž pokračuje, do konce základní části zbývají 4 kola...

Po vánoční přestávce pokračuje v neděli 7. ledna ligová soutěž družstev. Do konce základní části zbývají už jen 4 kola. Pomalu se tak rýsují skupiny pro nadstavbovou soutěž. Měsíc pak mají týmy na odehrání osmifinále ligového poháru.

Ligová soutěž

Jako první si účast v 1. lize zajistili obhájci titulu Melouni Světlá, kteří doposud nepoznali hořkost porážky. Téměř s jistotou je doprovodí Banditi Humpolec a Křupky Horní Krupá. Aktuálně jsou ještě na postupové pozici Bowling Havl. Brod, Sport Bar Světlá a Klobáci B Ledeč, kteří však k jistotě účasti v nejvyšší soutěži potřebují bodovat v následujících čtyřech zápasech.

Naopak jistotu účasti v nejnižší soutěži mají Rebelky Světlá, které doposud neuhráli bod, i když v posledních zápasech tomu byly velice blízko.

Šlágrem následujícího kola bude bezesporu utkání posledních dvou mistrů. V utkání Banditi Humpolec vs Melouni Světlá si hráči určitě nenechají nic zadarmo. Zápas se hraje v Hospůdce Jiřická od 15:00 hodin.

Foto z utkání Melouni vs Banditi (archiv)

Odložená utkání je poté potřeba odehrát nejdéle do 4. února, kdy je volné kolo pro osmifinále poháru. 

Odložená utkání:
DC Helax HB vs DC Buldoci Knyk
ŠK Válec Rozsochatec vs ŠK Terasa Světlá

Ligový pohár

Do 4. února je potřeba odehrát osmifinále ligového poháru. Doposud se odehrály dvě utkání. Klobáci B Ledeč a DC Helax HB již mají jistou účast ve čtvrtfinále. Los poté proběhne ve středu 7. února na turnaji u Melouna.

Žádné komentáře:

Okomentovat