pátek 2. února 2024

Melouni Světlá vyhráli základní část, nadstavbová soutěž začne příští týden

Oficiálně už základní část skončila, ale ještě zbývá odehrát poslední utkání mezi DC Helax HB a Buldoky Knyk. Již jistým vítězem základní části jsou Melouni Světlá nad Sázavou, druhé skončily Křupky Horní Krupá a třetí Banditi Humpolec. Také už jsou známí všichni účastníci všech výkonnostních skupin.

Ligová soutěž

Melouni v posledních dvou kolech neponechali nic náhodě a šli si za vítězstvím v základní části. V 16. kole porazili v městském derby Sport Bar vysoko 14:4 a posledním kole pak v dohrávce Válec Rozsochatec nejvyšší výhrou v probíhající sezoně 16:2. Udrželi tak dvoubodový náskok na Bandity a Křupky. Sport Bar v posledním kole porazil Helax a umístil se na pěkném čtvrtém místě. Poprvé si tak zahraje nejvyšší soutěž. První ligu budou hrát ještě Klobáci B Ledeč n/S. a Bowling Havl. Brod.

Foto z utkání Sport Bar vs Melouni

Ve druhé lize se také představí dva světelské týmy - Popelníci a ŠK Terasa. Doplní je Hospůdka Jiřická, Válec Rozsochatec, Dváca Bar Chotěboř a Vršovičáci Havl. Brod.

Polovinu týmů ve třetí lize budou mít havlíčkobrodští šipkaři - Kvíčaly, Lepáci a Helax. Spolu s nimi budou hrát Goblins Humpolec, Buldoci Knyk a Rebelky Světlá n/S. 

Výsledky utkání


Záznam z utkání Vrzáček vs Daňo

Záznam z utkání Brezanský vs Rezek


Ligová soutěž – základní část po 17. kole

 

Odložená utkání

  • DC Helax HB vs DC Buldoci Knyk (dohrává se 4. února)

 

V neúplné tabulce IKH (Individuální Koeficient Hráče) v základní části zvítězil Josef Rezek (Melouni Světlá) před Matějem Vrzáčkem (D.C. Sport Bar Světlá) a Michalem Polákem (ŠK Křupky Horní Krupá).

Průběžné pořadí IKH po 17. kole (chybí 2 zápasy)

 

Ligový pohár

Neděle 4. února je pak poslední termín odehrání osmifinále ligového poháru. Doposud se odehrály tři utkání. Hospůdka Jiřická, Klobáci B Ledeč a DC Helax HB již mají jistou účast mezi nejlepší osmičkou. Los čtvrtfinále poté proběhne ve středu 7. února na turnaji u Melouna ve Světlé.

Osmifinále ligového poháru


Žádné komentáře:

Okomentovat