středa 17. července 2024

XII. Meloun Cup 2024: Lukáš Daňo získal double

Poslední sobotu v červnu se odehrál již 12. ročník šipkového turnaje Meloun Cup. Z důvodu rekonstrukce Pivního Baru Meloun se turnaj konal netradičně ve Sport Baru ve Světlé nad Sázavou. 

Turnaj byl zahájen soubojem dvojic. Celkem se přihlásilo 13 dvojic a turnajem se nejlépe prokousali šipkaři Ondřej Bareš a Lukáš Daňo, kteří ve finále porazili dvojici Banditů Petra Čámského a Michala Vodu. Třetí místo obsadili Jirka Glogovský a David Kočí. Nejlepší mixovou dvojicí se stal domácí pár Markéta Špírová a Rosťa Brezanský, kteří skončili na celkovém pátém místě. Nejlepší ženskou dvojicí pak byly Rebelky Radka Hanousková a Mirka Janečková

3. místo Jiří Glogovský (chybějící David Kočí), nejlepší mixová dvojice Markéta Špírová a Rosťa Brezanský, nejlepší ženská dvojice Radka Hanousková a Mirka Janečková; dole šampióni Ondřej Bareš a Lukáš Daňo a druzí Petr Čámský a Michal Voda

Výsledky turnaje dvojic


V turnaji jednotlivců se nejlépe prezentoval Lukáš Daňo, který v samotném finále porazil svého kolegu z dvojic Ondřeje Bareše poměrem 4:3. Třetí místo obsadila Lenka Čermáková a nejlepší ženou mimo stupně vítězů byla čtvrtá Lucie Barešová.

Lucie Barešová (4. místo), Mirka Janečková (5. místo), Káťa Valentová (5. místo), Lenka Čermáková (3. místo); dole vítěz Lukáš Daňo a Ondřej Bareš (2. místo)

Bingo (180) v celém turnaji padlo 7x! Ve dvojicích se to podařilo šestkrát (Čámský 2x, Daňo, Bareš, Brezanský, Glogovský), v jednotlivcích se pak trefil Daňo. Nevyšší zavření padlo ve dvojicích a hodila ho Lenka Čermáková (115 bodů).

Výsledky turnaje jednotlivců


Ještě jednou děkujeme všem za účast a užívejte letní počasí. V září se opět setkáme u terčů...


Barny

Žádné komentáře:

Okomentovat