neděle 9. července 2023

XI. Meloun Cup 2023

První den v červenci se v Pivním Baru Meloun ve Světlé konal již 11. ročník Meloun Cup, tentokrát s podtitulem charitativní na podporu paní Jany Pechové (viz článek). 

Turnaj dvojic pro domácí

Turnaj byl zahájen soubojem dvojic, kdy se hrálo na 1 displej. Celkem se přihlásilo 15 dvojic a turnajem se nejlépe prokousali domácí šipkaři Josef Rezek a Lukáš Daňo, kteří ve finále porazili dvojici Popelníků Jirku Glogovského a Václava Ulricha. Třetí místo obsadily Mašiny Pavel Jenčík a Rosťa Fikar. Nejlepší mixovou dvojicí se stal pár Roman Žáček a Jana Jakubcová, kteří skončili na bramborovém čtvrtém místě. 
3. místo Pavel Jenčík a Rosťa Fikar, 2. místo Jirka Glogovský a Václav Ulrich, dole šampióni Lukáš Daňo a chybějící Josef Rezek

Výsledky turnaje dvojic

Soudek pro legendu

V turnaji jednotlivců se nejlépe prezentoval legendární světelský hráč Jaromír Váňa, který v samotném finále porazil Banditu Michala Vodu poměrem 4:1. Třetí místo obsadil nejlepší domácí hráč Lukáš Daňo následovaný dalším hráčem Melounů Ondřejem Barešem, který oba zápasy prohrál právě s šampionem Mirasem. Nejlepší ženou se stala Týna Horáková, před Lucií Barešovou a Verčou Hanouskovou.
Verča Hanousková (3. místo ženy), Lukáš Daňo (3. místo), Michal Voda (2. místo) a dole vítěz Jaromír Váňa

Bingo v turnaji hodili dva hráči, první dvě hodil Barny (dokonce 2x 171), který si zároveň připsal nejrychlejší zavření na 13 šipek. Třetí bingo pak hodil Miras. Nevyšší zavření předvedl Pepa Rezek a to rovných 100 bodů.


Finanční podpora pro paní Janu

Šipkaři byli štědří a na startovném se vybralo pěkných 4 100 Kč. Všem účastníkům moc děkujeme, bez nich by to samozřejmě nešlo. Rád bych pak poděkoval za vyšší příspěvky od Tomáše Dvořáka, Michala Vody a Zdeňka Bartáka.
Symbolické předání šeku a hotovosti proběhne v pátek dne 14. 7. 2023 v Pivním Baru Meloun.

Ještě jednou děkujeme všem za účast a užívejte letní počasí. V září se opět setkáme u terčů...

Barny

Žádné komentáře:

Okomentovat