pátek 27. ledna 2023

Los čtvrtfinále ligového poháru 2023

Ve středu bylo rozlosováno čtvrtfinále ligového poháru letošního ročníku. Mezi nejlepších osm družstev se probojovalo pět prvoligových a tři druholigové týmy. 
A los určil, že i letos si Final Four zahraje tým z druhé ligy, vítěz vzejde z dvojice týmů Klobáci B a Lepáci. Zároveň to pro jeden z týmů bude premiéra ve finále. 
Poprvé se můžou podívat na Final Four i šipkaři z Jiřické, které čeká tým z Bowlingu obhajující loňský bronz. Loni sice Jiřická postoupila, ale nemohla se finále zúčastnit, tak uvidíme, jestli jí to letos vyjde. 
Po dvou letech se můžou mezi top 4 dostat Banditi, kteří jedou na loňské finalisty z Terasy. Naopak pro Terasu to může být druhé finále v řadě. 
Melouni ze Světlé si zopakují reprízu z Final Four 2019 s Křupkami z Horní Krupé. Od roku 2017 Melouni nechyběli ve finálové čtyřce, Křupky se zúčastnili naposledy v roce 2020.

Utkání je potřeba odehrát nejdéle do soboty 18. března. Vítězové utkání postupují na Final Four 2023, které se odehraje v sobotu 8. dubna od 11:00 hodin.
los čtvrtfinále ligového poháru

 

Žádné komentáře:

Okomentovat