pondělí 27. června 2022

Vyhlášení ligy 2020/2022 již tento pátek!

Vážení šipkaři, 

vyhlášení uplynulé prosloužené ligové sezony 2020/22 se uskuteční v pátek 1. 7. 2022 od 17:00 hodin v Sokolovně ve Světlé nad Sázavou.
Do nového ročníku se přihlásilo zatím 16 družstev, je tak o 1 tým více než uplynulou sezonu. Skončily 2 týmy - DC Hornets Světlá, Smrťovka Havl. Brod (skončila v průběhu sezony), ale přihlásili se tři nováčci - ŠK Popelníci Pohoda Světlá (v Pohodě tak budou 2 týmy), Rebelky Světlá (vysloveně ženský tým hrající u Melouna) a Kvíčaly Havlíčkův Brod (budou hrát na Žižkově).
Pokud se počet týmů nezmění, může být model soutěže stejný jako v předchozím ročníku. Každopádně o tom rozhodne hlasování vedoucích již přihlášených družstev. Bohužel mi nabitý kalendář neumožnil svolat schůzi kapitánů dříve a naopak jsem nechtěl dělat více schůzek, než by bylo nutné a odkládat vše na konec prázdnin. Z důvodu možných změn v pravidlech jsou přihlášky pro nová družstva prodlouženy do 31. 7. 2022.
Rozlosování nového ročníku 2022/23 vč. ligového poháru pak proběhne v průběhu srpna. Zahájení nového ročníku je 4. 9. 2022 a konec bude upřesněn dle modelu soutěže, předpoklad v dubnu 2023 vč. Final Four.

Mistrovství Vysočiny RŠS jednotlivců a dvojic je v plánu uspořádat buď v říjnu 2022 nebo v lednu 2023.

Pokud máte jakýkoliv návrh k pravidlům, systému ligy, námět k diskuzi, jiné soutěže apod., dejte mi prosím vědět, ať to můžeme probrat, případně se o tom zmiňte na schůzi.

Pozn.: Zápisové sešity pro každý tým budou opět rozdány na schůzi, pokud chcete logo na sešit a dosud jste mi ho neposlali (nebo ho nemám, tj. není vidět na vaší soupisce z minulé sezony), tak mi ho prosím pošlete do středy 29. 6. 2022 do 12:00 hodin, abych ho natiskl na obálku. Případně pokud nemáte logo a budete mít, tak můžu sešit předat později. Každopádně se ozvěte.

PROGRAM VYHLÁŠENÍ LIGY 1. 7. 2022

17:00 hodin
- vyhlášení nejúspěšnějších týmů uplynulého ročníku, předání pohárů
- vyhlášení nejužitečnějších hráčů ligy
- vyplácení finančních odměn 
- kontrola přihlášených družstev, soupisek, placení startovného
- systém soutěže letošního ročníku
- přijetí nových týmů z jiných oblastí než havlíčkobrodsko a humpolecko (zájem z okresu Žďár nad Sázavou)
- diskuze (pravidla,...)
- fotografování

18:45 hodin
- zahájení turnaje jednotlivců - 501 DO započítávaný do seriálu Darts Cup 2022

cca 21:00 hodin
- turnaj pro odpadlíky - open 301 SO


POZOR!!! Jelikož se budou vyplácet odměny a platit startovné a registrace hráčů, tak je účast alespoň jednoho člena týmu (nejlépe vedoucí/kapitán) povinná!!! Nepřevzaté prémie bez řádné omluvy propadají a vylosují se mezi přítomné týmy. 
Nezaplacené startovné, registrace, dlužné částky apod. v řádném termínu = tým nebude přihlášen do letošního ročníku!! 

Pozn.: Z důvodu GDPR (nová legislativa EU o ochraně osobních údajů), je nutné, aby se všichni hráči uvedení na soupisce seznámili s Informacemi o zpracování osobních údajů a podepsali Souhlas se zpracováním osobních údajů. Bohužel bez udělení tohoto souhlasu nemůžeme zaručit zveřejnění hráčů na soupisce, z čehož vyplývá, že by nemohl hrát ligovou soutěž a účastnit se soutěží, které RŠS pořádá. Týká se to pouze hráčů, kteří souhlas neudělili v předchozích ročnících.

....ať to lítá :-)

S pozdravem Ondřej Bareš, sekretář RŠS

Přílohy:
Přihlášená družstva 2022/2023
Propozice sezony 2022/2023
Přestupní lístek - letní
Pravidla ligové soutěže družstev
Souhlas s osobními údaji - GDPR

Přihláška družstva pro nové týmy do 31. 7. 2022

Žádné komentáře:

Okomentovat