pondělí 20. června 2022

Dobročinný turnaj pro králíčky

V sobotu 28. 5. 2022 se v Pivním baru Meloun ve Světlé nad Sázavou uskutečnil dobročinný turnaj pro králíčky, přesněji pro azyl "KRÁLÍČCI A HLODAVCI V NOUZI". 

Turnaje se zúčastnilo 22 šipkařů, z toho 12 mužů a 10 žen. Hrály se turnaje ve hře 501 double out a Split. Pro vítěze hlavního turnaje byl připraven 50l sud piva. Dále byly vypsány ceny pro nejlepší ženy, první vhozená binga, nejrychlejší zavření apod. Organizace se skvěle zhostila Týna Kemrová, která spolu se svým týmem připravila nejen ceny, ale i občerstvení a doplňkové soutěže pro všechny účastníky.




Hlavní turnaj 501 Double Out

Vítězem hlavního turnaje se stal po velkém boji domácí hráč Pepa Rezek, který ve finále porazil světelského Rosťu Fikara právě hrajícího za Mašiny z Tajfunu Havlíčkův Brod. Třetí se umístil přespolní Rosťa Hranický (ŠK Bowling Havlíčkův Brod).


Mezi ženami zvítězila Eva Štěpánková, druhá skončila Týna Kemrová a třetí Renča (všichni ze Světlé).

První vhozená binga (180 a 171) měl na starosti Ondřej Bareš, který k tomu přidal také nejrychlejší zavření v 6. kole.


Doplňkový turnaj Split

V turnaji Split se nejlépe dařilo Rosťovi, který ve druhém pokusu dokázal o jediný bod přeskočit Pepína. Na děleném třetím místě se umístili Pepe Luža a Rosťa Hranický, kteří měli shodný počet bodů. Bylo to tedy obdobné složení hráčů jako v hlavním turnaji.

Předání a poděkování

Hlavním cílem tohoto turnaje bylo samozřejmě podpořit azyl pro králíčky a náležitě se to povedlo, alespoň z pohledu vybraných peněz. Celková částka nakonec činila krásných 17 001 Kč. Pořadatelé moc děkují všem účastníkům turnaje a lidem, kteří podpořili tuto myšlenku a zvířátka v nouzi.


Ještě jednou děkujeme a příští rok opět na viděnou.
 
Foto: Rostislav Fikar, Kristýna Kemrová, Ondřej Bareš

Žádné komentáře:

Okomentovat