pátek 4. prosince 2020

Darts Cup Vysočina opět po neděli...

Dva měsíce bez turnajů jsou pryč! Příští týden restartujeme seriál Darts Cup. Nedočkaví byli na Bowlingu :-) a druhé kolo odehráli již ve čtvrtek. Nikdo jiný nehlásil, že by chtěl odehrát turnaj ještě tento týden, tak předpokládám, že po neděli to rozjedeme na všech hracích místech. Samozřejmostí je dodržování aktuálních a platných vládních nařízení.

S vynucenou přestávkou se musela provést úprava propozic (nic závažného se nezměnilo, byly doplněné a upřesněné informace, které ještě před zahájením seriálu nebyly známé a posunuly se termíny). 


Aktuální informace, jsou také na jednotlivých profilech hracích míst. V této době se doporučuji před zahájením turnaje informovat u rozhodčího, zda-li se turnaj koná, případně kdy je začátek apod... Ještě jsou stále omezení a nařízení, takže je možné, že některé turnaje budou zahájeny dříve nebo se bude hrát třeba 301 DO. 
Ne vždy můžu stihnout dát informace na web a určitě nejrychlejší aktuality jsou a budou na facebookové skupině Darts Cup Vysočina, kam se doporučuji registrovat. Každý člen může přispívat do skupiny za sebe a informovat tak hráče co nejrychleji. Ještě to bude asi chvíli divočina, ale my to dáme :-)

Tak ať to lítá přátelé, již brzy u strojů...

Barny




Žádné komentáře:

Okomentovat