středa 8. července 2020

Vyhlášení ligové soutěže 2019/20

Vážení šipkaři, 

letošní zvláštní sezona byla dohrána a můžeme se tedy připravovat na tu další, snad klidnější :-). Tomu předchází jako každoročně vyhlášení předchozího ročníku. "Kovídek" nám trochu narušil zažitý režim a tak bude letos vyhlášení poprvé u dvojnásobných mistrů v Pivním Baru Meloun, což potěší především největší šipkařskou základnu v lize, hned 6 světelských týmů :-). Novinkou je, že ihned po vyhlášení nebude následovat turnaj o Mistra ligy, což se stane poprvé po deseti letech, ale bude pouze místní open pro všechny přítomné. Mistrovství RŠS je naplánované na sobotu 24.10.2020 jako samostatný turnaj a věříme, že tuto změnu většina z vás uvítá.
Do nového ročníku se přihlásilo zatím 15 družstev, takže stejný počet jako uplynulou sezonu. Skončily 3 týmy - Halůzáci Světlá, Kladiváři HB a Melouni B Světlá, ale přihlásili se tři nováčci - ŠK Terasa Světlá (na Terase se bude hrát po pěti letech), D.C. Hornets B Světlá a Hospůdka Jiřická Humpolec (naposledy zde začínali Kačeři Jiřická v sezoně 2015/16 a hráli zde také Banditi a Goblins).
Pokud se počet týmů nezmění, může být model soutěže stejný jako v předchozím ročníku. Každopádně o tom rozhodne hlasování vedoucích již přihlášených družstev, stejně jako o zachování/změně pravidel a případně dalších změn. Bohužel nám nouzový stav neumožnil svolat schůzi kapitánů dříve a naopak jsem nechtěl dělat více schůzek, než by bylo nutné a odkládat vše na konec prázdnin. Z důvodu možných změn v pravidlech jsou přihlášky pro nová družstva prodlouženy do 31.7.2020.
Rozlosování nového ročníku 2020/21 vč. ligového poháru pak proběhne ve středu 12.8.2020 na turnaji u Melouna. Zahájení nového ročníku je 6.9.2020 a konec bude upřesněn dle modelu soutěže, předpoklad v polovině dubna 2021 vč. Final Four.

Pokud máte jakýkoliv návrh k pravidlům, systému ligy, námět k diskuzi, jiné soutěže apod., dejte mi prosím vědět, ať to můžeme probrat, případně se o tom zmiňte na schůzi.

Pozn.: Zápisové sešity pro každý tým budou opět rozdány na schůzi, pokud chcete logo na sešit a dosud jste mi ho neposlali (nebo ho nemám, tj. není vidět na vaší soupisce z minulé sezony), tak mi ho prosím pošlete do čtvrtka 9.7.2020 do 12:00 hodin, abych ho natiskl na obálku. Případně pokud nemáte logo a budete mít, tak můžu sešit předat později. Každopádně se ozvěte.


PROGRAM VYHLÁŠENÍ LIGY 10.7.2020

17:00 hodin
- vyhlášení nejúspěšnějších týmů uplynulého ročníku, předání pohárů
- vyhlášení nejužitečnějších hráčů ligy
- vyplácení finančních odměn (nové rozdělení odměn)
- kontrola přihlášených družstev, soupisek, placení startovného
- systém soutěže letošního ročníku
- diskuze (pravidla,...)
- fotografování

19:30 hodin
- zahájení turnaje jednotlivců - open 501 DO započítávaný do seriálu Meloun Tour 2020


POZOR!!! Jelikož se budou vyplácet odměny a platit startovné a registrace hráčů, tak je účast alespoň jednoho člena týmu (nejlépe vedoucí/kapitán) povinná!!! Nepřevzaté prémie bez řádné omluvy propadají a vylosují se mezi přítomné týmy. 
Nezaplacené startovné, registrace, dlužné částky apod. v řádném termínu = tým nebude přihlášen do letošního ročníku!! 

Pozn.: Z důvodu GDPR (nová legislativa EU o ochraně osobních údajů), je nutné, aby se všichni hráči uvedení na soupisce seznámili s Informacemi o zpracování osobních údajů a podepsali Souhlas se zpracováním osobních údajů. Bohužel bez udělení tohoto souhlasu nemůžeme zaručit zveřejnění hráčů na soupisce, z čehož vyplývá, že by nemohl hrát ligovou soutěž a účastnit se soutěží, které RŠS pořádá. Týká se to pouze hráčů, kteří souhlas neudělili v minulém ročníku.

....ať to lítá :-)

S pozdravem Ondřej Bareš, sekretář RŠS

Přílohy:
Přihlášená družstva 2020/2021
Propozice sezony 2020/2021
Přestupní lístek - letní
Pravidla ligové soutěže družstev
Souhlas s osobními údaji - GDPR

Přihláška družstva pro nové týmy do 31.7.2020

Žádné komentáře:

Okomentovat