neděle 9. června 2024

Křupky jsou vicemistři Ligy Mistrů, Melouni slaví bronz...

V sobotu 1. 6. 2024 se v Brně-Popůvkách uskutečnil 3. ročník turnaje družstev s názvem Liga Mistrů. Turnaje se zúčastnili nejlepší družstva celkem z pěti oblastí - Oblastní šipkový svaz Střední Morava (OŠSStM), Amatérská šipková liga Brno (AŠL), Severozápadní šipková liga (SZŠL), Led Liga Pardubice (LLP) a Regionální šipkový svaz Vysočina (RŠS). 

Celkem se turnaje zúčastnilo 16 družstev, která byla rozdělena do 4 skupin po čtyřech týmech. Do vyřazovací části turnaje postupovaly týmy na prvních třech místech, nejlepší týmy měly jisté čtvrtfinále. Ve skupinách a play-off se hrál zkrácený ligový zápas na 9, resp. 11 utkání, od semifinále pak klasický zápas na 19 utkání.





Melouni a Křupky postupují do semifinále

Loňský vítěz LM Mušketýři Měcholupy (SZŠL) skončil již ve čtvrtfinále. Po postupu ze skupiny z druhého místa porazili 501 D.O. Zlín hladce 6:0, ale ve čtvrtfinále už nestačili na vítěze skupiny B a Mistra RŠS Křupky Horní Krupá, s kterými prohráli 2:6. Bylo tak jisté, že letos opět poznáme nového šampiona.

Všichni vítězové základních skupin postoupili až do semifinále. Nejtěsnější souboj byl mezi Rebels Bulls Zlín a Hospůdkou u Tomáška Ročov, který skončil poměrem 6:4 pro "Rebely". Dalšími postupujícími byly Demolition Pardubice a naše týmy Křupky Horní Krupá a Melouni Světlá n/S. Pro všechny týmy se jednalo o premiérové umístění na stupních vítězů. 

Křupky končí druhé, Melouni třetí

Třetí místa obsadili shodně Melouni a Rebels, kteří při své třetí účasti v LM mají naprosto shodnou bilanci - 2x 5. místo a nyní společné 3. místo.

O vítězi se rozhodovalo mezi mistry z oblasti Led Ligy Pardubice a Regionálního šipkového svazu Vysočina. Skvělou formu si přivezli pardubičtí hráči, kteří nepolevili ani v posledním zápase a po výsledku 10:4 se v čase 0:55 stali Mistry Ligy Mistrů pro rok 2024. Křupky tak při své první účasti na tomto turnaji berou titul vicemistra!


Šampioni LM 2024: Demolition Pardubice

Vicemistři LM: ŠK Křupky Horní Krupá

3. místo: Melouni Světlá nad Sázavou

3.místo: Rebels Bulls Zlín

Velká gratulace vítězům a poděkování všem zúčastněným za účast a skvělé výkony během turnaje.


Diplomy


Foto: Ondřej Bareš, Tomáš Dvořák 

Žádné komentáře:

Okomentovat