středa 2. srpna 2023

Rozlosování ligové soutěže a poháru 2023/24

Včera na Jiřické proběhlo rozlosování ligové soutěže a ligového poháru. 

Ligová soutěž

Losu ligové soutěže se ujali Petr Čámský a Zdeněk Soukup a hned v prvním kole je čeká vzájemný zápas :-). Každý tým by měl odehrát doma i venku 8, resp. 9 utkání.
Začínáme v neděli 3. 9. 2023, poslední kolo základní části je naplánované na 28. 1. 2024. Nadstavbová část začne 11. 2. 2024 a poslední kolo celé soutěže bude 21. 4. 2024. Více viz Systém soutěže.
1. kolo ligového soutěže

V rozpisu jsou vynechány neděle na Světelskou pouť (24. 9.), odehrání ligového poháru (22. 10. a 4. 2.), turnaj pohár města Světlá (19. 11.), Vánoce a Silvestr. Volná neděle tak vychází zhruba jednou měsíčně. Je zde tak dost prostoru i na případné předehrávky či dohrávky.
Projděte rozpis, zda je vše v pořádku - začátky domácích utkání, jestli s někým nehrajete 2x apod. Mělo by být vše v pořádku, ale i tak prosím o kontrolu.

Dále jsou zveřejněny soupisky týmů, viz Liga RŠS - ZČ 2023/24. Zde prosím o kontrolu všech zapsaných hráčů a kontaktních údajů (e-mail, telefon, adresa HM...). 

Pokud zjistíme nesrovnalosti či chybu, tak mě prosím napište - ideálně do mailu.
Zápisové sešity by měly mít již všichni kapitáni, případně jsou na cestě. Pokud se stane, že se k vám nedostal, tak se ozvěte.

Ještě ne všichni doplnili GDPR údaje, to je potřeba učinit do konce srpna, před zahájením ligy.
Týmy, které ještě neprovedli platbu startovného na účet, tak prosím co nejdříve, ať je před sezonou vše v pořádku.

Ligový pohár

Losu ligového poháru se ujaly dvě dvojice. První kolo losovali Jarda Mrkvička a Lukáš Daňo, kteří své týmy vylosovali do předkola :-). První kolo je potřeba odehrát do 22. 10. 2023.
1. kolo ligového poháru


Druhé kolo (osmifinále) pak losovali Lukáš Benda a Martin Boháč. Zde je čas a odehrát je to potřeba do konce základní části, tj. max. do neděle 4. 2. 2023.
Osmifinále ligového poháru

Tak ať se vám v letošním ročníku daří a budu se těšit na setkání nejen u terčů...

Barny


Žádné komentáře:

Okomentovat