pondělí 14. listopadu 2022

Shrnutí 1. poloviny základní části...

Základní část

Aktuálně je odehráno 10 kol základní části letošního ročníku a nejlépe jsou momentálně dvojnásobní mistři RŠS Melouni Světlá, kteří zatím nepoznali hořkost porážky. Druzí jsou, také bez prohry, Klobáci Ledeč se ztrátou čtyř bodů vinou menšího počtu odehraných utkání (o 1 méně) a zároveň ztráty bodu v prodloužení s Křupkami. Na třetím místě jsou šipkaři z Hospůdky Jiřické, kteří měli fantastický vstup do sezony, když poprvé nebodovali až v 8. kole. Dále jsou Křupky Horní Krupá, kteří naopak po nevydařeném úvodu stoupají vzhůru a Buldoci Knyk. Milým překvapením jsou zatím výkonu Sport Baru Světlá (aktuálně 7. místo) a rezervy Klobáků (8. místo). Za svým očekáváním zaostávají určitě Bowling Havl. Brod (11. místo) a Goblins Humpolec (12. místo), kteří určitě pomýšlejí na postup do 1. ligy. Úřadující mistři Banditi Humpolec jsou nyní až na hrozivém 10. místě, ti však mají odložená 4 utkání (z toho 3 utkání jim odložili soupeři). Jednu dohrávku mají již tento čtvrtek 17. 11. 2022 a zároveň se jedná o nejpikantnější utkání základní části, kdy změří síly s tradičním rivalem Melouny.
Na chvostu tabulky jsou nováčci letošní sezony světelské týmy Rebelky a Popelníci, kteří se ještě rozkoukávají a určitě přidají nějaká vítězství.

Dohrávky

Co se týče dohrávek, tak je potřeba je všechny odehrát do konce základní části, tj. do 15. 1. 2023. Některé týmy budou mít opravdu co dělat.

Aktuálně odložená utkání:
Banditi - Melouni (3. kolo - odložili Melouni, bude se hrát 17. 11. 2022)
Klobáci - Banditi (4. kolo - odložili Banditi, termín ?)
Banditi - Bowling (8. kolo - odložili Bowling, termín ?)
Banditi - Lepáci (10. kolo - odložili Lepáci, termín ?)

Ligový pohár

Aktuálně do čtvrtfinále postoupili 3 týmy - Melouni, Klobáci B a Bowling. S ohledem na počet odložených utkání je termín odehrání osmifinále posunutý o týden, tj. do soboty 21. 1. 2023. Původní datum 14. 1. tak můžou týmy využít na dohrávku ligové soutěže. Více info viz Pohár.

Zápis o utkání

Ještě menší doplnění k vyplňování zápisu o utkání. Kapitáni některých týmů vyplňují zápisy opravdu vzorově a pro ně tato informace bude bezpředmětná, pak je tady ale většina z vás, kterým zásadní informace na zápisu chybí.
Vždy prosím uvádějte názvy týmů - domácí X hosté. Občas se musí podle rozpisu hledat, kdo s kým hrál a v případě předehrávek či dohrávek v tom může být chaos. 
Dále je pěkné, že tam píšete přezdívky hráčů a i když většinu z vás znám, tak některé přezdívky jsou pro mě nové a nedokážu rozklíčovat správné jméno - takže uvádět alespoň příjmení (pokud jsou v týmu 2 hráči stejného příjmení, tak doplnit ještě iniciálu jména).
Střídání je důležité psát jak v kolonce střídání, tak i u soupisky, u každého zápasu! Pak se může stát, že statistiky IKH nebudou odpovídat skutečnosti, jelikož nebude střídající hráč zapsán, anebo bude pouze např. u 1 zápasu.
Vždy uvádět ligové kolo dle předepsaného rozpisu, opět problém u předehrávek nebo dohrávek. K tomu patří samozřejmě datum odehrání. V kolonce "Liga" uvádět ZČ.
vzorový zápis ligového utkání

Díky za nápravu a ať to lítá...

Barny 


Žádné komentáře:

Okomentovat