pondělí 1. srpna 2022

Los ligové soutěže a poháru 2022/23...

Rozlosování letošního ročníku soutěží družstev RŠS proběhne v sobotu 13. 8. 2022 cca v 17:00 hodin v Bowling Baru v Havlíčkově Brodě v rámci turnaje Darts Cup. Bude se losovat základní část ligové soutěže a 1. + 2. kolo ligového poháru.

Celkem je přihlášeno 17 družstev. Liga se ale i tak bude hrát dle původního modelu, tj. základní část jednokolově každý s každým a poté rozdělení na 1. a 2. ligu, kde se bude hrát již 2x každý s každým (doma X venku). Jelikož se původně počítalo s loňským modelem, tak v zápisovém sešitu je pouze 28 zápisů o utkání (zapomněl jsem doplnit). Na poslední 2, resp. 4 utkání tak budete muset vytisknout samostatný zápis.
Novinkou v letošním ročníku je bodové zvýhodnění nejlepších týmů po základní části v jednotlivých ligách. Nebude se tak začínat úplně od nuly, ale nejlepší týmy každé ligy budou mít 3 body (resp. 2 nebo 1 bod), dle konečného pořadí základní části. Více viz systém ligové soutěže.

Pohár se bude hrát celkem čtyřkolově - 1. kolo, osmifinále, čtvrtfinále a Final Four. V zápisových sešitech jsou pouze 2 zápisy na pohár, tak pokud někdo postoupí z prvního kola do čtvrtfinále, tak si bude muset vytisknout samostatný zápis.

Kdo si na schůzi nevyzvedl zápisové sešity, tak je budu mít u sebe. Zároveň, kdo ještě nedodal podepsané GDPR od nových hráčů, tak můžete taky přinést, případně zaslat mailem.

Díky a bude se těšit. Barny.





Žádné komentáře:

Okomentovat