úterý 1. června 2021

RESTART TÝMOVÝCH SOUTĚŽÍ VOL. 2

Aktuálně došlo k otevření hracích míst a jelikož to byla dlouhá pauza a nyní už bychom normálně měli po sezoně, tak než pevně určíme systém dohrání týmových soutěží, tak dávám návrhy na dohrání letošního ročníku. Pokud zde bude většina proti, tak dáme schůzi vedoucích družstev a probereme jiné možnosti:

Ligová soutěž - 2 varianty

1) Ligová soutěž je rozehraná a bylo odehráno 8 kol, což je polovina základní části a třetina celého ročníku. Navrhuji oficiálně pokračovat v ligové soutěži po letních prázdninách od 5.9.2021 ve čtrnáctidenním intervalu. Jsou zde týmy, která mají odložená utkání (Melouni vs Smrťovka), ty můžou odehrát dle domluvy do konce srpna (nebo hned v neděli). Pokud se týmy domluví, lze svá utkání předehrát i o letních prázdninách (je jedno, jestli to bude 9. nebo 14.kolo). Rozpis je daný a v oficiálních termínech budou mít týmy volno. Jen je nutné termín odehrání/předehrání utkání nahlásit předem, abych to mohl zapsat do rozpisu utkání. Poté samozřejmě odeslat zápis o utkání.
Nadstavbová soutěž bude dle původního plánu, což je rozdělení týmů na 1. a 2. ligu (8+7 týmů). Systém soutěže každý s každým doma x venku (14 kol) v týdenním intervalu. Předpokládaný konec 3.4.2022.

2) Pokračovat po letních prázdninách (od 5.9.2021) v předem daném rozpisu v týdenním intervalu, ale dvoukolově (doma x venku) bez rozdělení soutěže na 1. a 2. ligu - pouze jedna liga, tj. celkem 30 kol. Předehrávky jsou opět možné. Volno na Světelskou pouť, Pohár starosty, Mistrovství RŠS, Finále Darts Cup a Vánoční svátky. Předpokládaný termín dohrání 20.3.2022.

Zatím mě žádný tým neinformoval, že by nepokračoval v lize, tak jsou tím pádem obě varianty schůdné.

Ligový pohár

Aby letošní ročník neměl žádného vítěze v žádné týmové soutěži? Nemusí to tak být...
Jelikož je ligový pohár rozlosován, tak navrhuji odehrát letošní ročník a mít tak letos alespoň jednoho vítěze. Termín odehrání přes prázdniny. Osmifinále do neděle 11.7.2021, Čtvrtfinále do neděle 22.8.2021. Final Four v sobotu 28.8.2021 nebo 4.9.2021.

Prosím vedoucí družstev o informaci o pokračování v soutěžích co nejdříve (nejlépe do konce týdne), abych aktualizoval rozpis utkání/soutěže a termíny poháru.

Díky za spolupráci a budu se těšit u terčů. Barny.


 

Žádné komentáře:

Okomentovat