pátek 22. května 2020

Dohrávka ligové soutěže 2019/20

Děkuji všem, kteří se ozvali a projevili zájem o pokračování v letošním ročníku. Většina týmů je pro dohrát soutěž dle plánu (pro 11, proti 4), avšak úplně rozdílně v ligových skupinách. V 1.lize nechtějí nebo nemůžou dohrávat 3 týmy, naopak 2.ligu chce hrát 6 týmů. Aby byla zachována sportovní stránka a regulérnost soutěže, tak na základě těchto informací je pak rozhodnuto takto:

1.liga - zápasy o umístění

Když 3 týmy nebudou hrát, tak dohrávka nemá smysl a nic společného s fair-play. Ukončit sezonu dle aktuálního pořadí by mohlo být, ale liga by přišla o vrchol sezony a to je přímý souboj o titul mistra. Liga se tak dohraje netradičně - zápasy o konečné umístění v soutěži. Nasazení do tzv. play-off je dle konečného pořadí po 7.kole (8.kolo bylo kompletně anulováno) - odehráno 2x každý s každým. Hrají tedy 1. vs 2., 3. vs 4., 5. vs 6. a 7. vs 8. tým tabulky. Domácí tým je vždy dle původního rozpisu utkání, není tedy důležité umístění v tabulce.
Utkání se hraje na 1 vítězný zápas. Nezapočítává se do konečného pořadí IKH. Termín utkání je neděle 31.5.2020, ale není závazný. Poslední možný termín odehrání je 28.6.2020, tudíž máte prostor na domluvě termínu, aby vám všem nejlépe vyhovoval (stejně jako např. pohár). Doporučuji všem hostujícím týmům, aby kontaktovali domácí tým o termínu odehrání. Termín utkání prosím nahlásit.

Konečné pořadí 1.ligy pro nasazení do "play-off"


Rozpis utkání

2.liga - ligová soutěž

Jelikož se odhlásil pouze jeden tým (Rebelové), tak zde může liga pokračovat bez větších změn a dopadů ne regulérnost soutěže. Do průběžného pořadí se nezapočítává pouze zápas 8.kola - Rebelové vs Vršovičáci (Rebelové ukončují sezonu po 7.kole na posledním místě). Původní rozpis utkání je upraven, tím se soutěž zkrátí o 1 týden oproti plánu. První zápasy jsou tedy v neděli 31.5.2020. Případné předehrávky, dohrávky jsou možné. Poslední možný termín odehrání všech utkání je do 5.7.2020. Změnu termínu prosím nahlásit.

Průběžné pořadí 2.ligy


Rozpis utkání

Vyhlášení ligy a schůze kapitánů

Pokud se soutěž dohraje do konce června, tak vyhlášení ligy spolu se schůzkou kapitánů navrhuji na pátek 10.7.2020 od 17:00 hodin v Pivním Baru Meloun. Propozice na nový ročník budou zveřejněny do týdne.

Závěr

Pokud dojde k zásadním změnám a vláda ČR omezí nebo opět uzavře hrací místa ještě před začátkem plánovaných utkání a nedojde k otevření do 14. června, tak bude sezona ukončena. Konečné pořadí pak bude stanovené po 7.kole nadstavbových soutěží (týmy spolu hrály 2x každý s každým).


Žádné komentáře:

Okomentovat