pátek 13. března 2020

Ligová soutěž PŘERUŠENA!!!

Přátelé, vzhledem k vyhlášení nouzového stavu, vašich názorů a reakcí ostatních šipkových svazů k této situaci, jsou všechna plánovaná ligová utkání a veškeré akce pod hlavičkou RŠS s okamžitou platností pozastavena do odvolání! V ohrožení je tak i finále ligového poháru. Věřím, že toto rozhodnutí je správné a budete ho respektovat. 

Jelikož nevíme, jaký bude vývoj epidemie či nařízení vlády ČR v následujícím období, můžeme jenom spekulovat, jak se bude pokračovat.

Vzhledem k aktuálnímu průběhu  ligové soutěže, úsilí po celou sezonu a sportovní stránce určitě najdeme řešení, jak co nejspravedlivěji a nejsportovněji dokončit sezonu. Nejpravděpodobnější je tak řešení blízké play-off, které jsem nastínil v e-mailu pro vedoucí družstev. Vše je teď hodně rychlé a situace je neznámá. Prosím, sledujte web a e-maily. Průběžně zkusím připravit možný scénář na rozumné dohrání ligy.

Buďme zodpovědní k sobě a svým rodinám a respektujme toto nařízení. V této situaci nemůžeme nikoho nutit nastoupit k zápasu. 

Děkuji za pochopení a ať jsme zdraví. U šipek brzy nashle...

Ondřej Bareš
sekretář RŠS



Žádné komentáře:

Okomentovat