úterý 20. srpna 2019

Superpohár 2019

Melouni získávají "triple"!!!

Ve druhém ročníku Superpoháru RŠS, jako v prvním soutěžním utkání před samotnou ligovou sezonou, se utkali Melouni Světlá (vítěz ligové soutěže) a ŠK Horní Krupá (zástupce pohárové soutěže). Utkání hostili vítězové ligy, tj. světelští Melouni. Po loňské premiéře, kde titul získali Halůzáci Světlá, bylo jasné, že soutěž bude mít opět nového šampióna. Jednalo se teprve o druhý vzájemný zápas těchto týmů, když ten první bylo finále z dubnového Final Four, kde Melouni zvítězili těsně 21:19. Zápas tak sliboval vyrovnanou podívanou. A taky, že ano...
Loni nebylo vítězství Melounům přáno, když promarnili desetibodový náskok a prohráli 18:21. A letos to bylo opět jak na houpačce, ke konci už to vypadalo, že domácí opět odejdou s prázdnou. Za stavu 18:16 Melouni 2x prohráli, rázem to bylo 18:20 pro hosty a historie se mohla opakovat. V posledním utkání však Josef Rezek poprvé vyhrál své utkání a srovnal na 20:20! Poprvé se tak hrálo prodloužení a v něm se zpočátku lépe dařilo hostujícím hráčům. Z nadpisu je již patrné, že poslední slovo měli nakonec domácí...Ondřej Bareš dává 16 a D20...domácí se radují a získávají historicky první "TRIPLE" sezony, když zvítězili v Lize, Poháru a Superpoháru. 
Příští ročník bude hostit vítěz ligového poháru, tak se nechme překvapit, jestli se podaří Melounům obhájit nebo uvidíme opět nového vítěze této mladé soutěže.
 Vítězové Superpoháru - nahoře: Lucie Barešová, Josef Rezek, Miloš Nevídal; dole: Ondřej Bareš a Martin Rosenberg (na fotografii chybí Tomáš Dvořák)

Účastníci Superpoháru 2019 - Melouni Světlá a ŠK Horní Krupá

Žádné komentáře:

Okomentovat