pátek 2. srpna 2019

Meloun Cup 2019

Osmý Meloun Cup vyhrál Michal Adam, ve dvojicích vládli Melouni

Poslední červnová sobota je tradičně vyhrazena šipkovému turnaji v Pivním Baru Meloun. Opět proběhly souboje v turnaji jednotlivců a dvojic.
Do dvojic se přihlásilo 12 párů a v top 4 bylo z 8 hráčů celkem 7 domácích šipkařů. Vítězem se stala dvojice Lukáš Daňo a Jaromír Váňa, která byla složená těsně před turnajem. Ve finále zvítězili nad úřadujícími Mistry Vysočiny Josefem Rezkem a Tomášem Dvořákem. Třetí skončili obhájci vítězství z loňského ročníku Martin Rosenberg a Miloš Nevídal. Nejlepším mixovým párem se pak stali na čtvrtém místě manželé Barešovi. Jediné bingo (180) hodil Jaromír Váňa a nejvyšší zavření 100 bodů předvedl Filip Zavadil.
 Nejlepší dvojice turnaje

Kompletní výsledky dvojice

Turnaj jednotlivců ovládl Michal Adam hrající za tým Banditi Humpolec. Ve velmi vyrovnaném finále porazil svého jediného spoluhráče na turnaji Honzu Stoklasu poměrem 1:2 a 2:1. Navíc Michal naházel nejvíce 180ek. Celkem 2x hodil 180 bodů hned v prvních dvou zápasech. Třetí skončil domácí Martin Rosenberg, který tak jako jediný bral 2x stupně vítězů. Na pěkném čtvrtém místě se umístil Martin Vágner reprezentující B-tým Melounů. Nejlepší ženou turnaje se stala Lucie Barešová. Nejvyšší zavření pak měl na svědomí Martin Rosenberg, když dokázal zavřít 112 bodů proti Jaromíru Váňovi.
Nejlepší hráči VIII. Meloun Cupu





Žádné komentáře:

Okomentovat