středa 6. prosince 2017

23 tisíc pro Viktorku

Benefiční turnaj vyhrál Radek "Dodo" Dostál

V sobotu 2.12. se v Bowling Baru v Havlíčkově Brodě uskutečnil Vánoční benefiční turnaj pro Viktorku Fironovou. Turnaje se zúčastnilo 28 jednotlivců a 13 losovaných dvojic. 
V turnaji losovaných dvojic si vítězství připsali Pavel Půža s Ivo Rücklem. Druzí skončili Petr Novák s Radkem Dostálem a třetí místo obsadili Tomáš Blažek s Filipem Menšíkem.


V turnaji jednotlivců si nejlépe vedl zkušený hráč z týmu XXXL Kostky Havlíčkův Brod Radek Dostál, který ve finále porazil překvapivého účastníka finále Jana Tomčáka hájící barvy Kladivářů. Bronz bral Filip Menšík z Banditů Humpolec. Nejvyšší zavření turnaje hodil Karel Lepič v podobě 148 bodů. Nejvíce naházených bing předvedl Radek Dostál.


Celkem se pro Viktorku vybralo 23.000 Kč!!!, které věnovali nejen účastníci turnaje, ale i drobní sponzoři a diváci. 
Součástí akce byla i dražba ručně vyřezávané sovy, která se vydražila za úžasných 7.000 Kč!! Šťastným majitelem se stal Jan Sedlák. 
"Z celého srdce děkuji VŠEM co přišli podpořit Viktorku v jejím boji. Děkuji za obrovitánskou pomoc, kterou jste nám věnovali. DĚKUJI !!!!" osobně sdělila své dojmy maminka Viktorky.

Žádné komentáře:

Okomentovat