pondělí 5. srpna 2019

Ligová soutěž RŠS - 13.ročník

Vážení šipkaři, 

děkujeme Vám za přízeň a spolupráci v uplynulém ročníku ligové soutěže družstev na Vysočině. Pokračujeme v druhé desetiletce a vážíme si toho, že u toho jste opět s námi.
Přihlášky do nového ročníku byly ukončeny k poslednímu červenci a přihlásilo se 14 družstev. Otazník aktuálně visí nad ŠK Bowling Havlíčkův Brod, který se jako jediný účastník loňského ročníku nepřihlásil, ale ani neodhlásil. Odhlásili se Božíci Žolík, kteří tak příští sezonu pokračovat nebudou. Nováčci jsou Rebelové Světlá nad Sázavou (naposledy hráli soutěž v roce 2013/2014) a Vršovičáci Havlíčkův Brod. Pro lepší přehled je zde odkaz na mapu přihlášených hracích míst.
Již nyní je zpracován model rozlosování ligové soutěže jak ve variantě pro aktuálních 14 týmů, tak pro případných 15-16 týmů. Jelikož byl odhlasován model jednotné soutěže a poté nadstavbová část, tak samotný los proběhne na Vyhlášení loňského ročníku a již ten den bude znám rozpis všech utkání základní části.
Začátek nového ročníku je 8. 9. 2019 a konec nejdéle 19. 4. 2020 (bude upřesněno na schůzi).


Vyhlášení 12. ročníku se koná v sobotu 31. 8. 2019 v Bowling Baru Pražská v Havlíčkově Brodě od 11:00 hodin.
PROGRAM VYHLÁŠENÍ LIGY:

11:00 hodin
- vyhlášení nejúspěšnějších týmů loňského ročníku, předání pohárů
- vyhlášení nejužitečnějších hráčů 1. a 2. ligy
- vyplácení finančních odměn
- kontrola přihlášených družstev, soupisek, placení startovného
- systém soutěže letošního ročníku
- rozlosování základní části ligové soutěže
- diskuze
- fotografování

13:00 hodin
- zahájení turnaje dvojic a jednotlivců Mistrovství Vysočiny RŠS 2019





POZOR!! Jelikož se budou vyplácet odměny a platit startovné a registrace hráčů, tak je účast alespoň jednoho člena týmu (nejlépe vedoucí/kapitán) povinná!!! Nepřevzaté prémie bez řádné omluvy propadají a vylosují se mezi přítomné týmy. 
Nezaplacené startovné, registrace, dlužné částky apod. v řádném termínu = tým nebude přihlášen do letošního ročníku!! 

Pozn.: Z důvodu GDPR (nová legislativa EU o ochraně osobních údajů), je nutné, aby se všichni hráči uvedení na soupisce seznámili s Informacemi o zpracování osobních údajů a podepsali Souhlas se zpracováním osobních údajů. Bohužel bez udělení tohoto souhlasu nemůžeme zaručit zveřejnění hráčů na soupisce, z čehož vyplývá, že by nemohl hrát ligovou soutěž a účastnit se soutěží, které RŠS pořádá. Týká se to pouze hráčů, kteří souhlas neudělili v minulém ročníku.

....ať to lítá :-)

S pozdravem Ondřej Bareš, sekretář RŠS

Přílohy:





Žádné komentáře:

Okomentovat