čtvrtek 30. května 2019

MASTER of DARTS 2019

Double pro Stanislava Hronka

Skvělé výkony šipkařů byly k vidění 25.5.2019 v Bowling Baru v Havlíčkově Brodě. Sobotní odpoledne mělo na programu turnaj dvojic a poté turnaj jednotlivců. Pro všechny účastníky se grilovalo téměř sedmdesátikilové prasátko.
V Turnaji dvojic, ve kterém se zúčastnilo 11 párů, se nejlépe dařilo klukům z jihočeského kraje Janu Krausovi a Stanislavu Hronkovi, kteří vyhráli celý turnaj bez jediné porážky. Ve finále porazili dvojici Ondřej Bareš a Filip Menšík poměrem 3:2. Na třetím místě se umístili hráči havlíčkobrodského Tajfunu David Bártl a Zdeněk Haško. 
K vidění byly i skvělé náhozy - celkově padlo 9x bingo, nejvíce 3 binga si připsal Ondřej Bareš (ve finále pak skvěle 2x 171 bodů v 1 legu, ze kterého vzešlo nejrychlejší zavření 14 šipkou); nejvyšší zavření ve dvojicích předvedl Standa Hronek 112 bodů.

Turnaj jednotlivců byl záležitostí vítězů dvojic. Pravou stranu vyhrál Standa Hronek a z levačky se vrátil Jan Kraus. První finále zvládl lépe Honza a vynutil si absolutní finále. V něm začal skvěle a jeden leg ho dělil od triumfu v tomto turnaji. Standa, mj. bývalý hráč týmu Halůzáci Světlá nad Sázavou, nakonec situaci ustál a po výsledku 3:2 se mohl radovat z celkového vítězství. Třetí místo obsadil Jan Stoklasa a čtvrtý skončil Michal Adam. 
Super náhozy byly k vidění i v jednotlivcích - 2x 5.kolo od Honzy Krause (na 14 šipek) a 8x 6.kolo; nejvyšší zavření měl Josef Málek 117 bodů a binga padly 2 - Zdenda Barták (171) a Jan Kraus (180).



Žádné komentáře:

Okomentovat