úterý 13. listopadu 2018

Meloun Tour 2018

Druhý ročník letního seriálu turnajů Meloun Tour ve Světlé nad Sázavou se konal opět v Pivním Baru Meloun. Letos se uskutečnilo celkem 16 turnajů - 15 nominačních a 1 finálový turnaj. Celkem se seriálu zúčastnilo 45 hráčů a hráček. 
Velké Finále, nebo-li Meloun Tour FINALS, se hrálo systémem skupin + vyřazovací KO pavouk na 3 VL. Turnaj vyhrál havlíčkobrodský David Bártl, který ve finále porazil Josefa Rezka. Na třetích místech se umístili Filip Menšík (Banditi Humpolec) a Jaromír Váňa. V turnaji padlo 5x bingo a mělo ho na svědomí hned pětice hráčů - jako prvnímu se to podařilo Martinovi Tůmovi, který zároveň předvedl nejvyšší zavření dne (104 bodů). 
Malé Finále, které bylo určeno pro hráče, kteří nepostoupili do závěrečných bojů Velkého finále, bylo záležitostí Honzy Stoklasy. Tomu se podařilo porazit místního borce Tomáše Dvořáka. Bronzový skončil Ondřej Bareš.
V doplňkovém turnaji Mistr Středař zvítězil Tomáš Dvořák, který v závěrečném rozhozu přetlačil Davida Bártla. Třetí se umístil Jan Stoklasa.
Celkový žebříček, do kterého se započítával i finálový turnaj, vyhrál místní hráč Josef Rezek, druhý skončil Jaromír Váňa (Halůzáci Světlá) a třetí Ondřej Bareš (Melouni Světlá). Nejlepší ženou seriálu se stala Pavlína Žáčková (Melouni B Světlá). Nejvíce naházených 150+ v celém seriálu, kterých celkem padlo 39, předvedl Josef Rezek (5x). Nejvyšší zavření měl na svědomí David Bártl - 144 (T20, T20, D12), celkově padlo 21x zavření 100 a více. 
Žebříček Středařů, ve kterém figurovalo celkem 25 hráčů, vyhrál Pepa Rezek, který opanoval celkem 5 turnajů a získal 20 bodů. Druhý skončil Ondřej Bareš (15 bodů) a třetí byl s devíti body Michal Adam (Banditi Humpolec).


Žádné komentáře:

Okomentovat